WhatsApp Sanal Numara Alma

WhatsApp uygulaması üye olurken telefon numarası istemektedir. İnsanlar telefon numarasını belirli sebepler ile kullanmak istemeyebilir. Gizli bir WhatsApp hesabı açmak isteyebilir veya ikinci bir WhatsApp hesabı kullanmak isteyebilir. Bu noktada WhatsApp sanal numara alma ihtiyacı doğmaktadır. Alacağınız sanal numaralar ile WhatsApp’a üye olmanız mümkündür. Bilindiği üzere WhatsApp’a bir kere üye olduktan sonra bir telefonunuza onay SMS’i göndermemektedir. Bu noktada sanal numaralar büyük bir kurtarıcı olmaktadır.

 

WhatsApp Sanal Numara Nedir?

Sanal numara sizlere tek kullanımlık olarak sunulan bir cep telefonu numarasıdır. Bilgilerinizi vermek istemediğiniz veya telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz bir hizmettir. WhatsApp sanal numara alma hizmeti ise WhatsApp’a üye olmak için kullanabileceğiniz bir hizmettir. Aslında normal sanal numara hizmetinden pek de farkı yoktur. WhatsApp’a üye olurken gelen doğrulama kodunu almak için kullanılır. Bu sayede birden fazla WhatsApp hesabı açmanız veya arkadaşlarınızdan gizli olan bir WhatsApp hesabı açmanız mümkün olmaktadır.

Bu tür numaralar tek kullanımlık numaralardır. Bu noktada bir kez kullanıldıktan sonra tekrar kullanılması mümkün değildir. Bu noktada spam mesaj almanız, reklam mesajlarına maruz kalmanız veya üye olduğunuz firma tarafından sürekli aranarak rahatsız edilmeniz mümkün değildir.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Sanal numaralar tek kullanımlık numaralardır. Bu noktada bir numara, bir müşterimiz tarafından kullanıldıktan sonra silinmekte ve hiçbir şekilde farklı müşteriye satılmamaktadır. Bu sayede tamamen güvenilir bir yapı kurulmaktadır. Smsonaylat.com olarak her zaman önceliğimiz müşterilerimizin gizliliğidir. Bu noktada bir numara kullanıldıktan sonra farklı bir müşteri tarafından alınamaz. Bu sayede verilerinizin başka birisine gitmesi veya SMS’lerin karışması gibi durumlar mümkün değildir.

Ödeme konusunda da firmamız güvenilir bir ödeme alt yapısı sunmaktadır. Tüm ödemeleriniz ve kart bilgileriniz güvendedir. Bunun yanında ödediğiniz para da her zaman garantimiz altındadır. Eğer aldığınız numarada bir sorun olur SMS gelmez ise ödediğiniz para iade edilmektedir. Yine aldığınız hizmeti kullanmaktan vazgeçerseniz paranız iade edilmektedir. Hem ödeme alt yapısı konusunda hem de iade konusunda bu noktada firmamız sizlere gerekli garantiyi vermektedir.

 

WhatsApp Sanal Numara Nasıl Alınır?

WhatsApp sanal numara alma işlemi için;

·        İlk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeli ve üye olmalısınız.

·        Sonrasında alacağınız numarayı nerede kullanacağınız sorulacaktır. Bu kısımdan WhatsApp seçeneğini seçmelisiniz.

·        Bir sonraki adımda hangi ülkeye ait bir numara istediğiniz sorulmaktadır. Buradan bir ülkeyi tercih etmeniz mümkündür. Ülke seçimini yaptıktan sonra da ilerlemeniz gerekir.

·        Son aşama ödeme aşamasıdır. Ödemenizi tamamladıktan sonra numaranız anında hesabınıza tanımlanacaktır. Bu numaralar arama kapalı numaralardır. Sistem üzerinden bu numaraya gelen SMS’leri görmeniz mümkündür.

Sonrasında WhatsApp uygulamasına sıfırdan kaydolmanız ve kayıt aşamasında bu numarayı vermeniz gerekir. WhatsApp tarafından yollanan doğrulama kodu sisteme düşecektir. Bu numara ile üyeliğiniz tamamlayabilirsiniz.

 

WhatsApp Sanal Numarayı Farklı Yerde Kullanabilir Miyim?

Firmamız farklı ihtiyaçlarınıza çözüm sunmak için farklı paketler sunmaktadır. Tek kullanımlık paketimiz ile sadece bir uygulamaya üye olmanız mümkündür. Eğer uygulama ile birden fazla web sitesinde hesap açmak istiyorsanız sanal numara kiralama hizmetimizden faydalanmanız gerekir. Bu hizmetimiz ile saatlik, günlük veya haftalık olarak numara alabilirsiniz. Bu numara ile istediğiniz kadar web sitesine ve mobil uygulamaya kaydolabilirsiniz. Firmamız gerek tek kullanımlık sanal numara hizmetinde gerekse de sanal numara kiralama hizmetinde sizlere en uygun fiyatı sunmaktadır. Çok uygun bir fiyat ile istediğiniz ülkeye ait sanal numara yaratmanız mümkündür.