WhatsApp Sanal Numara

WhatsApp uygulaması kaydolmak için telefon numarası istemektedir. Bu noktada ikinci bir hesap açmak istediğimizde veya arkadaşlarımızdan gizli bir hesap açmak istediğimizde bir numaraya ihtiyacımız olmaktadır. Bu noktada WhatsApp sanal numara hizmetleri en büyük yardımcınız olmaktadır. 

 

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara internet üzerinden alabileceğiniz tek kullanımlık bir cep telefonu numarasıdır. Sanal numara ile sizlere SMS onayınızda yardımcı olmaktadır. Web sitesi ve mobil uygulamalardan gelen onay kodunuz bu numaraya gelmektedir. Bu sayede kendi numaranızı vermenize gerek kalmadan onaylama aşamasını geçebilirsiniz. WhatsApp sanal numara ile de WhatsApp uygulamasına kaydolmanız mümkündür. Gerek gizli bir hesap açmak için gerekse de ikinci bir hesap açmak için sanal numara hizmetini kullanabilirsiniz. Bunun yanında sanal numaralar ile;

·        İstediğiniz ülkeye ait bir telefon numarası alabilirsiniz. Sanal numarayı Türkiye’den almak zorunda değilsiniz.

·        Sanal numara sayesinde spam SMS’lerden ve istenmeyen aramalardan kurtulabilirsiniz. Telefon numaranızın bilmediğiniz firmalara ve reklam ajanslarına düşmesini engellersiniz.

·        Sanal numara hizmeti ile gizliliğini koruyabilirsiniz. Kimsenin bilmediği bir numaraya sahip olursunuz.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Sanal numaralar tamamen güvenilir oluşumlardır. Sanal numara hizmetleri tüm yasalara uygun şekilde verilmektedir. Bu numaralar her müşteriye sadece bir kez atanmaktadır. Bir müşteri numarayı kullandıktan sonra numara tamamen kapatılmaktadır. Bu noktada aynı numara kesinlikle farklı müşterilere verilmez. Bilgilerinizin tamamen gizli kalması sağlanır. Size gelecek SMS'in farklı bir kişiye gitmesi gibi durumlar tamamen ortadan kalkar.

Smsonaylat.com olarak her zaman müşterilerimizin güvenliğini ve gizliliğini ön planda tutmaktayız. Firma olarak müşterilerimize para iade garantisi sunmaktayız. Eğer aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz veya aldığınız numaraya bir şekilde SMS gelmez ise tüm paranız herhangi bir kesinti yapılmadan iade edilmektedir. Firmamız her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Tek kullanımlık SMS hizmetimizde de para iade garantisi vardır. Eğer 10 dakika içerisinde SMS size ulaşmaz ise tüm paranız kesintisiz bir biçimde iade edilir.

 

WhatsApp Sanal Numara Nasıl Alınır?

WhatsApp sanal numara hizmetinden faydalanmak isterseniz ilk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeli ve bir üyelik oluşturmalısınız. Oluşturduktan sonra sanal numara oluşturma aşamasına gelmeniz gerekir bu aşamada;

·        Numarayı hangi web sitesinde veya mobil uygulamada kullanacağınızı seçmelisiniz. İlk aşamada numarayı hangi amaçla kullanacağınızı belirtmeniz gerekir.

·        İkinci aşamada numaranın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız onu seçmelisiniz. Türkiye dışında da birçok ülke bulunmaktadır. Bunlardan birisi seçebilir ve o ülkeye ait bir cep telefonu numarası alabilirsiniz.

·        Son aşama ödeme aşamasıdır. Tüm ödemelerinizi güvenli ödeme alt yapımız ile yapabilirsiniz. Yukarıda da belirtiğimiz gibi tüm hizmetlerimizde para iade garantiniz bulunmaktadır.

·        Ödeme işlemini tamamladıktan sonra sanal numara hesabınıza tanımlanacaktır. Bu numarayı kaydolmak istediğiniz yere verebilir ve gelen SMS’lere sistem üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sanal numara isterseniz tek kullanımlık olarak alınabilir isterseniz de belirli bir süreliğine kiralanabilir. Kiralama hizmetlerinde saatlik, günlük veya haftalık kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Tek kullanımlık hizmetimizde tek bir SMS almanız mümkündür. Bu noktada tek bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmak için kullanabilirsiniz. Kiralama hizmetimizde ise aldığınız süre boyunca numara ile sınırsız web sitesine üye olmanız mümkündür. Kiralama süreci boyunca sınırsız sayıda SMS alabilirsiniz. Aldığınız tüm SMS’lere sistem üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Bu noktada birden fazla mobil uygulamaya veya web sitesine üye olacaksanız numara kiralama hizmetimiz sizin için daha faydalı olacaktır. Gerek tek kullanımlık hizmetimizde gerekse de kiralama hizmetimizde kullandığınız numaralar tamamen silinmekte ve başkasına verilmemektedir.