Ücretsiz Sanal Numara Alma

Sanal numara kullanımı günümüzde büyük oranda artmıştır. Artık reklam firmalarının, spam mesajların ve rahatsız edici aramaların artmasından dolayı insanlar numaralarını her yere vermek istememekteler. Bu noktada da yardımlarına sanal numaralar koşmakta. Sanal numaralar sayesinde web sitelerine veya mobil uygulamalara üye olduğunuzda gelen doğrulama SMS’lerini almanız mümkündür. Kendi telefon numaranızı vermenize gerek kalmadan sanal bir numara üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı internet üzerindeki tek kullanımlık e-posta servisleri gibi, tek kullanımlık sanal numara hizmetleri de bulunmaktadır. Tek kullanımlık sanal numara hizmetleri genellikle ücretli olmaktadır. İnsanlar da bu noktada ücretsiz sanal numara alma yöntemi var mı araştırmaktadır.

 

Sanal Numara Ücretsiz Alınabilir Mi?

Ücretsiz sanal numara alma yöntemi maalesef yoktur. Bazı firmalar aynı numarayı onlarca kişiye satabilmektedir. Bu noktada bu numaraları bazen tanıtım amaçlı ücretsiz olarak da dağıtmaktadır. Fakat bu tür numaraların birden fazla kişiye verilmesi büyük bir güvenlik problemi oluşturacaktır. Gelen SMS’ler bu numaraya sahip olan herkese gidecektir. Bu da farklı kişilerin bilgilerinin herkese gitmesi demek olmaktadır.

Firmamız her zaman müşterilerinin güvenliğini ve gizliliğini ön planda tutmaktadır. Bu noktada her numarayı sadece bir kez kullanmaktadır. Bir numara kullanıldıktan sonra silinmekte ve bir daha kullanılmamaktadır. Bu noktada firmamız ücretsiz olarak sanal numara sunmamaktadır. Sadece belirli kampanya dönemlerinde tanıtım amaçlı olarak ücretsiz sanal numara alma hakkını sizlere sunmaktadır. Bu noktada web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı düzenli olarak takip etmeniz önemlidir.

 

Sanal Numara Alma Hizmeti Güvenilir Midir?

Biraz önce de belirtiğimiz gibi firmamız her zaman gizliliğinizi ve güvenliğinizi ön planda tutarak hizmet vermektedir. Bu noktada bir numara kullanıldıktan sonra asla farklı bir kişiye aynı numara verilmemektedir. Sizin kullandığınız numara, işiniz bittikten sonra tamamen silinmektedir. Bu sayede hiçbir şekilde verilerinizin başkasına gitmesi mümkün olmamaktadır. Bunun yanında firmamız;

·        256 bit SSL şifreleme kullanmaktadır. Sistem üzerinden erişeceğiniz SMS’leri sizden başka kimsenin görmesi bu anlamda mümkün değildir.

·        Ödeme aşamasında güvenilir bir ödeme alt yapısı kullanmaktadır. Kart bilgileriniz ve kişisel bilgileriniz bu noktada kimse ile paylaşılmamaktadır.

·        Aldığınız numaraya SMS gelmemesi veya sizin aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçmeniz durumunda tüm paranız iade edilmektedir. Hiçbir kesinti yapılmadan paranız sizlere ödenmektedir.

smsonaylat.com olarak bu noktada sizlere her zaman güvenilir bir sistem sunmaktayız. Hem SMS gizliliği hem de paranızın güvenliği anlamında gerekli olan tüm hizmetleri sizlere sunmaktayız.

 

Sanal Numara Tek Kullanımlık Mıdır?

Sanal numara yukarıda da belirtiğimiz gibi tek kişi tarafından kullanılmaktadır. smsonaylat.com olarak aynı numarayı asla birden fazla kişiye satmamaktayız. Fakat sizin istemeniz halinde bir numarayı size daha uzun süre kiralayabiliriz. Tek kullanımlık hizmetimizin yanında sanal numara kiralama hizmeti de sunmaktayız. Bu hizmetimiz ile saatlik, günlük veya haftalık olarak numara kiralamanız mümkün olmakta.

Tek seferlik hizmetimizde tek bir uygulamaya veya web sitesine üye olmanız gerekmektedir. Bir doğrulama kodu geldikten sonra numara kapatılacaktır. Sanal numara kiralama hizmetlerimizde ise kiraladığınız süre boyunca sınırsız web sitesine üye olabilirsiniz. Sanal numara kiralama hizmetimizde sınırsız sayıda SMS almanız mümkündür. Bu noktada ihtiyacınıza uygun paketi satın alabilirsiniz.

Bu noktada yabancı ülkelere ait cep telefonu numarası da almanız mümkündür. Sanal numara hizmetinde Türkiye’ye ait numaraları alma zorunluluğunuz yoktur. Yurt dışında ait numaraları da alabilir ve kullanabilirsiniz. Özellikle üye olmak için yurt dışı telefonu isteyen firmalarda bu hizmeti de tercih edebilirsiniz.