Ücretsiz Sanal Numara

Sanal numara günümüzde en çok araştırılan konulardan olmaktadır. Bir web sitesine üye olurken veya aynı web sitesine birden fazla üyelik açmak istediğinizde sanal numaralar işinizi kolaylaştırmaktadır. Fakat bir kez kullanmak isteyenler ücretsiz sanal numara da araştırmaktadır. Sistemi denemek isteyen veya tek bir kullanım için sanal numara almak isteyenler ücretsiz hizmetleri araştırmaktadır.

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara aslında sizlere tanımlanan bir numaradır. İnternet üzerinden tek kullanımlık veya belirli bir süre için sanal numara almanız mümkündür. Aldığınız pakete göre sizlere belli bir süre için numara tanımlanacaktır. Bu numaralar aramaya kapalı olan numaralardır. Sadece SMS üzerinden gönderilen onaylama mesajlarını almak için kullanılmaktadır. Sanal numaralar;

·        Güvenilir olmayan ve kendi numaranızı vermek istemediğiniz yerlerde kullanılabilir. Web sitelerinden veya mobil uygulamalardan gelen onay kodlarını sanal numara ile almanız mümkündür.

·        Sanal numara sizleri spam ve reklam içerikli mesajlardan korur. Kendi numaranızın gizli kalmasını sağlar.

·        Yeni üyelik açanlara birçok firma hediye çeki veya hediye ürün vermektedir. Bu noktada aynı sitede birden fazla üyelik açmak istediğinizde de sanal numara kullanılabilmektedir. Bu noktada birden fazla ödül alabilirsiniz.

·        Yurt dışından bir numara lazım olduğunda yine sanal numara hizmetinden faydalanabilirsiniz. Sanal numaralar sadece yurt içi numaralardan oluşmaz. İstediğiniz ülke için numara alabilirsiniz.

Sanal numara ile birçok işlem yapmanız mümkündür. Fakat ücretsiz sanal numara sizlere sadece kısıtlı kullanım ile sunulur. Bu tür ücretsiz numaralar sizlere deneme amaçlı sunulmaktadır. Bunlar ile de birçok avantajdan faydalanmanız mümkün değildir. Firmamızı düzenli olarak takip etmeniz kampanyalardan yararlanmanız için önemlidir.

 

Ücretsiz Sanal Numara Almak Mümkün Müdür?

Yukarıda da belirtiğimiz gibi ücretsiz sanal numara ancak kampanyalar kapsamında sunulabilmektedir. Sanal numaralar her seferinde değişmekte ve her numara bir sefer kullanılmaktadır. Bu noktada tabii ki bir maliyeti vardır. Bu hizmeti tamamen ücretsiz sunmak mümkün değildir. Aynı numarayı birden fazla kişiye satan ve bu noktada belli bir süre ücretsiz olarak veren firmalarda bulunmaktadır. Fakat numara birden fazla kişi tarafından kullanılacağı için güvenlik riski oluşturmaktadır. Size gelen bir SMS’in başka birisine gitme ihtimali olmaktadır.

Firmamız bu noktada müşterilerinin güvenliğini ve gizliliğini her zaman ön planda tutmaktadır. Her numarayı sadece bir kez kullanmaktadır. Aynı numara kesinlikle farklı müşterilere satılmamaktadır. Bu noktada ücretsiz sanal numara sunması da mümkün olmamaktadır.

 

Sanal Numaralar Güvenilir Midir?

Smsonaylat.com olarak belirtiğimiz gibi her zaman müşterilerimizin güvenliğini ön planda tutmaktayız. Her sanal numara sadece bir kez kullanılmakta. Bu noktada bir numara kullanıldıktan sonra kayıtlarımızdan silinmekte ve hiçbir şekilde başkasına satılmamakta. Bu sayede tüm müşterilerimizin güvenliği üst düzeyde sağlanmakta. Sizlere gelen SMS’ler de güncel teknolojiler ile korunmakta. Web sitemiz 256 Bit SSL şifrelemeyi desteklemekte. Bu noktada herhangi bir saldırı olması durumunda da bilgilerinizin çalınması mümkün olmamakta.

 

Sanal Numaralar Tek Kullanımlık Mıdır?

Sanal numaralar isteğinize göre tek kullanımlık, saatlik, günlük veya haftalık olarak satılabilmektedir. Fakat her numara sadece 1 kez kullanılmaktadır. Bir müşteri tarafından kullanılan numara farklı bir müşteriye verilmemektedir. Bu anlamda her numara tek kullanımlıktır. Fakat sizin aldığınız numarayı istediğiniz süre boyunca kullanma şansınız vardır. Bir müşterinin istediği kadar numara satın alma şansı da bulunmaktadır. Tek bir numaraya bağlı olmak zorunda kalmazsınız. İstediğiniz kadar numarayı istediğiniz ülkeden alabilirsiniz. Firmamız bu noktada aldığınız ama kullanmadığınız (veya bir sorun nedeni ile SMS gelmeyen) numaralardan para almamaktadır.