Türkiye SMS Onay

Ülkemizde de firmalar sizi doğrulamak için SMS onay yöntemine başvurmaya başladı. Fakat kullanıcılar her üye oldukları siteye ve uygulamaya telefon numaralarını vermek istemeyebilirler. Bu noktada Türkiye SMS onay seçeneği sunan hizmetleri araştırmaktadır. Sanal numaralar ile Türkiye’de yer alan firmaların SMS onay işlemlerini gerçekleştirmeniz de mümkündür.

 

Sanal Numara Nedir?

Türkiye SMS onay araması yaptığınızda karşınıza çıkacak olan sonuçlar sanal numara seçenekleri olacaktır. Sanal numara internet üzerinden tek kullanımlık olarak alabileceğiniz bir numaradır. Bu numaralar arama yapılmasına kapalıdır. Sadece gelen SMS’leri almak için kullanılabilir. Bu noktada sanal numaraların en temel amacı sizin onay SMS’lerini almanızdır.

Sanal numaraların onay SMS’i anlamında birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar;

·        Sadece Türkiye'ye ait telefon numarası almak zorunda değilsiniz. Herhangi bir ülkeye ait cep telefonu numarası alabilirsiniz.

·        Telefon numaranızı bilmediğiniz firmalar ile paylaşmak zorunda kalmazsınız. Bu anlamda spam aramalardan ve mesajlardan kurtulabilirsiniz.

·        Telefon numaranızın gizliliğini sağlarsınız. Numaranızın farklı insanların eline geçmesine engel olursunuz.

·        Aynı telefon numarası ile tek bir hesap açılmasına izin veren sitelerde birden fazla hesap açabilirsiniz.

·        Normal bir telefon numarasına göre çok daha az ücretler ödeyerek bir telefon numarasına sahip olursunuz.

Sanal numaraların görülebileceği gibi birçok avantajı bulunmaktadır. Bu noktada kullanım oranları da her geçen gün artmaktadır.

 

Sanal Numaralar Güvenilir Mi?

Smsonaylat.com olarak her zaman yasalara uygun hizmet veririz. Bu noktada gerekli olan tüm güvenlik önlemlerini alırız. Hem sizin hem de numaraların güvenliğini sağlamak için;

·        Ödeme sistemimizde günümüzün en yüksek standartlarını kullanırız. Bu sayede kart bilgilerinizin ve kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlarız.

·        Web sitemizde 256 bit SSL şifreleme tekniği kullanılmaktadır. Bu noktada sizlere gelen tüm SMS’ler şifreli olarak iletilmektedir. Hiçbir şekilde başka birisinin okuması mümkün değildir.

·        Sizlere tahsis edilen numaralar asla farklı bir kişiye verilmemektedir. Bir müşteri numarayı kullandıktan sonra, numara havuzdan kaldırılır. Bu sayede numaranın sizin de üye olmaya çalıştığınız yerde daha önceden kullanılmış olması riski ortadan kalkar. Yine aynı şekilde size gelmesi gereken SMS’in farklı bir kullanıcıya gitmesi de engellenmiş olunur.

·        Başta da belirtiğimiz gibi tüm hizmetler yasalara uygun olarak yürütülmektedir. Bu anlamda yasal olarak da tamamen güvenilir hizmetlerdir.

 

Sanal Numaralar Kaç Gün Kullanılabilir?

Sanal numaraları tek kullanımlık olarak alabilir veya belirli bir süreliğine kiralayabilirsiniz. Kiralama seçeneklerinde saatlik, günlük veya haftalık olarak kiralama seçeneği bulunmaktadır. Eğer tek kullanımlık hizmetimizi alırsanız bu numara ile tek bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmanız mümkündür. Telefon numarası bir kez kullanıldıktan sonra iptal edilecektir.

Kiralama hizmetlerinde ise kiraladığınız süre boyunca sınırsız kullanım hakkınız vardır. Kiraladığınız süre boyunca istediğiniz kadar web sitesine veya mobil uygulamaya kaydolabilirsiniz. Sınırsız sayıda SMS alabilirsiniz. Aldığınız tüm SMS’ler sistem üzerinde görüntülenecektir.

Firmamız bu noktada sizlerin her türlü ihtiyacınıza uygun çözümler üretmektedir. Türkiye SMS onay aramanızın da tam karşılığını vermek için çalışmaktadır. Firmamız sağladığı numaralar ile yerli web sitelerine üye olma fırsatını da sizlere sunar. Bu noktada Türkiye’den üye olmak istediğiniz tüm web sitelerine ve mobil uygulamalara üye olmanız mümkündür.

 

Türkiye Numarası Alma

Firmamız yurt dışında yaşayan vatandaşlara Türkiye’ye ait cep telefonunu da sanal olarak sunmaktadır. Tam tersi şekilde Türkiye’de yaşayan bir kullanıcımıza yurt dışına ait bir telefon numarası tahsis etmemiz de mümkündür. Bu noktada belirli bir ülkeye ait numara isteyen web sitelerine de üye olabilirsiniz.