TR SMS Onay

TR SMS onay araması günümüzde sıklıkla yapılmaktadır. İnsanlar artık bir web sitesine veya uygulamaya üye olurken kendi numarasını vermek istememektedir. Bu noktada sanal numara arayışına çıkmaktadır. Sanal numaralar bu tür yerlere üye olurken gelen doğrulama kodlarını almanızı sağlarlar. Bu sayede kendi numaranızı vermenize gerek kalmadan oluşturacağınız sanal numara ile üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Bu noktada Türkiye’de yaşıyorsanız ve yurt dışından bir numaraya ihtiyacınız varsa bunu alabilir, yurt dışında yaşıyor ve ülkemize ait bir numaraya ihtiyacınız varsa bunu da alabilirsiniz.

 

Türkiye Telefon Numarası

Özellikle yurt dışında yaşayan ama üyelik için Türkiye’ye ait numara isteyen web sitesi ve platformlarda kullanmak için sanal telefon numarası alabilirsiniz. Firmamız sizlere her ülkeye ait telefon numarası vermektedir. Bu sayede tüm işlerinizi rahat bir şekilde görmenizi sağlar. Sanal numaralar ile sadece farklı bir ülkeye ait telefon numarasına sahip olmakla kalmazsınız. Bunun yanında farklı avantajlar da elde edersiniz. Bu avantajlar arasında;

·        Telefon numaranızın gizliliğini korumuş olursunuz. Bilmediğiniz veya güvenmediğiniz yerlere üye olurken kendi numaranızı vermek zorunda kalmazsınız. Bu sayede sapam mesajlardan ve aramalardan kurtulursunuz.

·        Tek bir telefon numarası ile tek bir üyeliğe izin veren platformlara birden fazla üyelik açmak için sanal numara kullanabilirsiniz. Özellikle kampanya dönemlerinde bu sayede bir kampanyaya birden fazla kez katılabilirsiniz.

·        Verilerinizin gizli kalması için sanal numaraları kullanabilirsiniz. Bir yere üye olurken kendi bilgilerinizi vermenize gerek kalmadan bu tür numaraları kullanabilirsiniz.

Firmamız TR SMS onay aramanız sırasında ihtiyacınız olabilecek her türlü şeyi size sunmaktadır. Sanal numara konusunda en köklü ve iyi firmalardan birisi olmaktadır. Bu noktada sizlere gerekli olan her türlü hizmeti vermektedir.

 

Sanal Numaralar Kaç Kere Kullanılabilir?

Aldığınız hizmet türüne göre kaç kere kullanabileceğiniz değişmektedir. Tek kullanımlık hizmetimizden faydalanırsanız adından da anlaşılabileceği gibi tek bir siteye veya mobil uygulamaya üye olmanız mümkündür. Bu hizmet türümüzden faydalandığınızda sizlere hangi web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmak istediğiniz sorulmaktadır. Sadece size o firmadan gelen SMS yönlendirilmektedir.

Bunun yanında daha fazla web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmanız gerekiyorsa bu noktada firmamız sizlere sanal numara kiralama hizmeti vermektedir. Kiralama hizmetimiz sizlere saatlik olarak, günlük olarak veya haftalık olarak sunulmaktadır. Bu hizmetimizden yararlanmanız durumunda aldığınız süre boyunca sınırsız olarak numarayı kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar web sitesine ve mobil uygulamaya üye olabilirsiniz. Bunun yanında istediğiniz kadar SMS almanız da mümkündür.

TR SMS onay ihtiyacınız fazla ise birden fazla üyelik açacaksanız bu noktada sanal numara kiralama hizmetimiz sizin için daha uygun olacaktır. Tek bir web sitesine veya uygulamaya üye olacaksanız veya üyeliğiniz olan bir yerde ikinci hesabınızı açmak istiyorsanız bu noktada tek kullanımlık hizmetimizden faydalanmanızı öneririz.

 

Sanal Numaralar Güvenilir Mi?

Sanal numara hizmeti tamamen yasalara uygun şekilde verilmektedir. Bunun yanında sitemiz de 256 Bit şifreleme kullanmaktadır. Hem yasal olarak hem de gizlilik anlamında, sanal numara hizmeti güvenilir bir hizmettir. Size gelen SMS’lere başka birisinin erişmesi mümkün değildir. Bunun yanında firmamız sizlere para iade garantisi de sunmaktadır. Aldığınız hizmeti kullanmaktan vazgeçerseniz veya aldığınız numaraya herhangi bir sebeple SMS gelmez ise hizmeti iptal edebilirsiniz. Bu durumda sizlere hiçbir kesinti uygulanmaz ve tüm paranız iade edilir. Bu noktada hizmetimizi istediğiniz gibi deneyebilir ve sorun yaşarsanız paranızın tamamını iade alabilirsiniz. Tüm hizmetlerimizden güvenle faydalanabilirsiniz.