SMS Onay Ücretsiz

Günümüzde firmaların en çok kullandığı doğrulama yöntemi SMS onayı olmakta. SMS onayı sayesinde firmalar hem sizin gerçekten var olduğunuzu hem de girdiğiniz numaranın size ait olduğunu doğrulamış olmaktalar. Tabii ki bu noktada web siteleri ve mobil uygulamalar da bu yöntemi sıklıkla kullanmaktadır. Fakat her zaman her web sitesine telefon numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bu noktada tek kullanımlık telefon numaraları bu tür üyelikleriniz için hayat kurtarıcı olmaktadır. İnsanlar da tabii ki bu hizmetlerin ücretsizi var mı merak etmektedir. Bu noktada da SMS onay ücretsiz araması sıklıkla yapılmaktadır.

 

Tek Kullanımlık Sanal Numara Nedir?

Tek kullanımlık sanal numara adından da anlayabileceğiniz gibi bu tür onaylamalar için kullanabileceğiniz bir telefon numarasıdır. Bu numara size tahsis edilmektedir ve üyelikleriniz noktasında size yardımcı olmaktadır. Sanal numaralar;

·        Telefon numaranızın farklı kişilerin eline geçmesini engeller. Bu sayede spam SMS’lerden, sürekli gelen aramalardan kurtulabilirsiniz.

·        WhatsApp gibi uygulamalara birden fazla hesap açabilirsiniz. Hesap açmak için gereken onay kodunu bu telefon numaraları üzerinden alabilirsiniz.

·        Yurt dışı telefon numarası alabilirsiniz. Bu sayede Türk telefon numaralarını kabul etmeyen web sitelerine ve mobil uygulamalara da kaydolabilirsiniz.

·        Gizliliğini sağlamak noktasında da tek kullanımlık numara hizmetlerini kullanabilirsiniz.

SMS onay ücretsiz aramanıza karşılık en iyi seçenek tek kullanımlık numara olmaktadır. Telefon numaranızı vermek istemediğiniz yerlere üye olurken mobil onay için sanal numaraları kullanmanız mümkündür.

 

Sanal Numaralar Güvenli Midir?

Sanal numara hizmetleri tamamen yasal olarak sunulan hizmetlerdir. Bu noktada her türlü SMS onay işleminde kullanılabilmektedir. Smsonaylat.com olarak her zaman önceliğimiz müşterilerimizin gizliliği ve güvenliği olmaktadır. Kullanılan bir numaralar asla bir daha kullanılmamaktadır. Her numara sadece tek bir müşteriye atanmaktadır. Bu noktada da güvenli bir hizmet sunulmakta ve size ait verilerin başka birisine gitmesi engellenmektedir.

Firmamız bu noktada sizlere para iade garantisi de sunmaktadır. Eğer aldığınız numaraya SMS gelmez ise veya aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz hiçbir kesinti yapılmadan ödediğiniz hizmet iade edilmektedir.

 

Ücretsiz Sanal Numara

Başta da belirtiğimiz gibi SMS onay ücretsiz araması sıklıkla yapılmaktadır. Fakat sanal numaralar ücretsiz olarak sunulmamaktadır. Yukarıda da belirtiğimiz gibi firmamız her zaman güvenliğinize önem vermektedir. Bu noktada her numarayı bir kere sunduğumuz için tamamen ücretsiz bir hizmet verilmesi mümkün olmamaktadır. Fakat firmamız bazı zamanlarda kampanyalar düzenlemekte ve sizlere ücretsiz olarak sanal numara hizmeti sağlamaktadır. Ücretsiz sanal numara fırsatını kaçırmamak için mutlaka web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmelisiniz.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara almanız için ilk olarak smsonaylat.com adresimize girmeniz ve web sitemize üye olmanız gerekmektedir. Sonrasında sanal numara lazım olduğunda sanal numara başvuru ekranına gitmeniz gerekir. Bu ekrandan;

·        İlk olarak numarayı hangi web sitesinde veya uygulamada kullanacağınızı seçmelisiniz. Tek kullanımlık hizmetlerimizde nerede kullanacağınız önemlidir.

·        Sonrasında alacağınız numaranın hangi ülkeye ait olduğuna karar vermelisiniz. Sadece Türkiye’ye değil birçok ülkeye ait telefon numarası almanız mümkündür.

·        Son aşama ise ödeme aşamasıdır. Ödeme işleminizi tamamladıktan sonra numaranız anında hesabınıza tanımlanacak ve kullanılabilir duruma gelecektir.

Sanal numarayı tek kullanımlık alabileceğiniz gibi belli bir süreliğine kiralaya da bilirsiniz. Bu noktada saatlik, günlük veya haftalık olarak kiralamanız da mümkündür. Bu durumda aldığınız numara ile istediğiniz kadar web sitesine üye olabilir ve sınırsız sayıda SMS alabilirsiniz. Birden fazla web sitesine üye olacaksanız sanal numara kiralama hizmeti sizin için daha uygun olacaktır.