SMS Onay Siteleri

Web siteleri ve mobil uygulamalar artık üyelik sırasında telefon numarası da istemektedir. Günümüzde e-posta adresinden daha çok telefon numarası istenmeye başlamıştır. Hesap oluşturabilmeniz için firmalar telefon numaranıza bir SMS göndermekte ve SMS’deki numarayı istemektedir. Bu noktada her web sitesine veya mobil uygulamaya telefon numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bilmediğiniz bir platforma üye olmak istediğinizde telefon numaranızı da paylaşmak istememeniz doğaldır. Bu gibi durumlarda SMS onay siteleri yardımınıza koşmaktadır.

 

 

SMS Onayı Nedir?

SMS onayı firmaların güvenlik önlemlerinden birisidir. Hesap sahibinin gerçekten doğrulamak, spam üyelikleri engellemek, şifrenizi unuttuğunuzda yenileme şifresi yollamak gibi sebeplerden ötürü telefon numaranızı almaktadırlar. Telefon numaranızın gerçekten sizlere ait olduğunu doğrulamak için ise telefonunuza bir SMS göndermekteler. Bu sisteme SMS onayı sistemi denmekte. Fakat yukarıda da belirtiğimiz gibi telefon numaranızı her firmaya vermek istemeyebilirsiniz. Firmalar telefon numaranızı aldığınızda istemediğiniz mesajları gönderebilmekte veya ürün tanıtımı için sizleri arayarak rahatsız etmekteler. Bunun yanında hiç bilmediğiniz bir firmaya da telefon numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda SMS onay siteleri yardımınıza koşmaktadır.

 

SMS Onay Sitesi Nedir?

SMS onay siteleri sizlere bir sanal numara sunmaktadır. Bu numara ile web sitelerine ve mobil uygulamalara üye olmanız mümkündür. Kendi numaranızı vermenize gerek kalmadan sizlere sunulan bu sanal numara ile kullanmanız mümkündür. Sanal numaralar birçok anlamda işe yaramaktadır. Sanal numaralar ile;

·        Kendi numaranızı vermek istemediğiniz veya güvenlik anlamında şüpheleriniz olan web sitelerine kaydolabilirsiniz.

·        Üye olmak için yurt dışı telefon numarası gereken web sitelerine üye olurken sanal numara hizmetini kullanabilirsiniz. Sanal numara hizmetimiz ile sadece Türkiye’ye ait değil farklı ülkelere ait cep telefonu numaralarını da almanız mümkündür.

·        WhatsApp gibi üye olmak için telefon numarası zorunlu olan uygulamalara üye olurken kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gizli bir hesap açtığınızda veya ikinci hesabınızı açmak istediğinizde kullanabilirsiniz.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Sanal numara yani SMS onay siteleri tamamen yasal olarak çalışmakta ve sizlere güvenilir bir hizmet vermektedir. Smsonaylat.com olarak bizlerinde her zaman önceliği müşterilerimizin güvenliği olmuştur. Bu noktada;

·        Firmamız asla bir müşterisine sunduğu numarayı başka bir müşterisine sunmaz. Her numara sadece bir kez kullanılır.

·        Firmamız para iade garantisi sunmaktadır. Eğer aldığınız numaraya SMS gelmez ise veya numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz hiçbir para kesintisi yaşamadan paranızı geri alabilirsiniz.

·        Firmamız ödeme alt yapısı günümüz standartlarının en üst düzeyindedir. Bu noktada ödeme aşamasında da tüm kart bilgileriniz korunmaktadır.

Bu noktada sanal numara her anlamda güvenilir bir hizmet olmaktadır. Smsonaylat.com olarak sizlere bu noktada kusursuz bir deneyim yaşatmak için çalışmaktayız.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara almak için ilk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeniz gerekir. Sonrasında kendinize bir hesap oluşturmalısınız. Hesap oluşturduktan sonra kullanıcı panelinize girip yeni numara alma seçeneğini seçmelisiniz. Sonrasında;

·        İlk aşamada tek kullanımlık bir numara alıyorsanız hangi uygulamada veya web sitesinde kullanacağınızı seçmeniz gerekir.

·        İkinci aşamada alacağınız numaranın hangi ülkeye ait olduğunu seçmeniz gerekir. Yazımızda da belirtiğimiz gibi numaranın Türkiye’ye ait olma zorunluluğu yoktur. Herhangi bir ülkeye ait olabilir.

·        Son aşamada ise ödeme yapmanız gerekmektedir. Ödeme işleminden hemen sonra sanal numara müşteri panelinizde görünür olacaktır.

Firmamız sizlere hem tek kullanımlık sanal numara sunmakta hem de sanal numara kiralama hizmeti sunmaktadır. Kiralama seçeneği ile saatlik, günlük veya haftalık olarak da numara alıp, aldığınız süre boyunca sınırsız SMS alabilirsiniz.