SMS Onay Scripti

Günümüzde birçok doğrulama yöntemi bulunmaktadır. Firmalar sizin siz olduğunuzu doğrulamak ve spam üyeliklerden kurtulmak için bu doğrulama yöntemlerine başvurmaktadır. Fakat her zaman bu tür yerlere telefon numaramızı vermek istemeyiz. Bu tür yerlere telefon numaramızı verdiğimizde gereksiz spam SMS’lere, tanıtıcı aramalara sürekli olarak maruz kalmaktayız. Bu da bizi rahatsız etmekte. Bunun yanında WhatsApp gibi uygulamalarda ikinci bir hesap açmak istediğimizde de bu onaylar sorun çıkarmakta. Aynı telefon numarası kaydolmamız mümkün olmamakta. Bu noktada yardımımıza SMS onay Scripti kullanan firmalar koşmakta.

 

SMS Onay Scripti Nedir?

Sanal numara hizmeti günümüzde en çok kullanılan hizmetlerden birisidir. Bu tür hizmetlerin sağlanması için SMS onay scripti gerekmektedir. Bu tür araçlar sizlere sanal numara sağlamaktadır. Sanal numara;

·        Kendi numaranızı vermeden web sitesi ve mobil uygulamalara üye olmanızı sağlar.

·        Telefonunuzun reklam firmalarının eline düşmesini engeller. Bu sayede spam mesajlardan ve aramalardan kurtulursunuz.

·        Üye olmanız için yurt dışı numarası gereken yerlere yurt dışı numarası alabilirsiniz. Sanal numara hizmetleri ile sadece ülkemize ait değil farklı ülkelere ait numara almanız da mümkündür.

·        Gizliliğinizi korumanıza yardımcı olur. Özellikle arkadaşlarınızdan gizli bir şekilde WhatsApp veya benzeri bir uygulamaya üye olmak isterseniz kullanabilirsiniz.

Bu noktada sanal numara hizmetleri birçok alanda kullanılmaktadır. Bu sistemlerin çalışması için de özel scriptler kullanılmaktadır.

 

SMS Onayı Nedir?

SMS onayı başta da belirtiğimiz gibi firmaların kimliğinizi doğrulamak için kullandığı yöntemlerden birisidir. Fakat bazı firmalar aldıkları bu numaranızı reklam firmalarına satabilmektedir. Bu da sürekli olarak spam mesaj ve arama almanıza neden olur. Tabii ki bu durum rahatsız edicidir. Bu noktada SMS onayını geçmek için bir telefon numarasına ihtiyacınız vardır. SMS onay scripti de bu noktada sizlere bu hizmeti sunmaktadır.

Firmaların yaptığı bu doğrulama yöntemini geçmek için yapabileceğiniz en iyi yöntem sanal numara hizmetini kullanmaktır.

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara internet üzerinden alabileceğiniz bir telefon numarasıdır. Alacağınız bu numara tüm aramalara kapalıdır. Sadece firmalardan gelen doğrulama SMS’lerini almak için kullanabilirsiniz. Bu noktada bu numarayı ister tek kullanımlık olarak alabilirsiniz isterseniz de belirli bir süreliğine kiralayabilirsiniz. Tek kullanımlık hizmetlerde tek bir SMS geldikten sonra numara iptal olacaktır. Süreli kiralamalarda ise belirlediğiniz süre boyunca numarayı kullanabilirsiniz.

Süreli kiralamalarda saatlik, günlük veya haftalık olan seçeneklerden birisini seçebilirsiniz. Seçtiğiniz bu süre boyunca numarayı her türlü web sitesine üye olmak için kullanabilirsiniz. Süre içerisinde sınırsız SMS alma hakkınız bulunmaktadır.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Smsonaylat.com olarak birinci önceliğimiz her zaman güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlamaktır. Bu noktada yaptığımız tüm işlemler yasalara uygun olarak yapılmaktadır. Sanal numara hizmetleri tamamen yasal ve güvenilir olan hizmetlerdir. Bunun yanında sizlerin güvenliğini sağlamak için;

·        Güvenli bir ödeme alt yapısı kullanmaktayız. Tüm kişisel bilgileriniz ve kart bilgileriniz şifreli olarak kullanılmakta ve hiç şekilde kayıt altına alınmamakta.

·        Sizlere para iade garantisi sunmaktayız. Kullanmadığınız veya bir şekilde SMS alamadığınız numaranın parasını hiçbir kesinti olmadan sizlere iade etmekteyiz.

·        Bir müşterimize verdiğimiz numarayı kesinlikle bir daha kullanmamaktayız. Her numarayı sadece bir müşterimize tanımlamaktayız. Bu noktada kişisel verilerinizin bir başkasına gitme ihtimalini ortadan kaldırmaktayız.

Firmamız sanal numara işindeki en köklü ve tecrübeli firmalardan birisidir. Tecrübesini de tüm hizmet sürecine yansıtmıştır. Bu noktada tamamen güvenli ve gizli bir şekilde numara almanız mümkündür. Bu numarayı web sitelerine veya mobil uygulamalara üye olurken kullanmanız mümkündür.