SMS Onay Hizmeti

Firmalar üye olduklarınızda sizlere bir SMS göndermektedir. Bu SMS’in içeriğinde yer alan doğrulama kodunu da sizden isterler. Bu noktada insanlar telefon numarasını vermek istemeyebilir. Bu gibi telefon numarasını vermek istemedikleri durumlarda SMS onay hizmeti aramaktadır. SMS onay hizmetleri sayesinde sanal bir numara almanız ve gelen doğrulama kodunu bu numaraya yönlendirmeniz mümkündür. Bu doğrulama kodu size internet üzerinden iletilecektir. Bu sayede üyelik işleminizi tamamlamış olursunuz. Numaranızı hiçbir şekilde paylaşmanıza gerek kalmadan bu sayede üyelik işleminizi tamamlarsınız. Spam mesajlardan ve istenmeyen aramalardan bu sayede kurtulabilirsiniz. Yine telefon numaranızın gizliliğini de bu sayede koruyabilirsiniz.

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara ya da SMS onay hizmeti size internet üzerinden sunulan bir hizmettir. Bu hizmet ile sizlere bir numara tahsis edilir. Bu numaraya doğrulama SMS’leri almanız mümkündür. Gelen SMS’ler sizlere web sitesi üzerinden sunulmaktadır. Bu sayede telefon numaranızı hiçbir yere vermenize gerek kalmadan sanal numara hizmetinden faydalanmanız mümkündür.

Sanal numara hizmeti size tek kullanımlık olarak veya kiralama olarak sunulmaktadır. Tek kullanımlık olarak aldığınızda tek bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmanız mümkündür. Kiralama hizmeti ise sizlere zamanlı olarak sunulmaktadır. Saatlik olarak, günlük olarak veya haftalık olarak numarayı kiralayabilirsiniz. Bu kiralama süreci boyunca da sınırsız SMS almanız ve sınırsız sayıda web sitesine üye olmanız mümkündür.

 

SMS Onay Hizmeti Nasıl Alınır?

SMS onay hizmeti yani sanal numara hizmeti almak için ilk olarak web sitemize girmeniz gerekmektedir. Bu noktada ilk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeniz ve üye olmanız gerekir. Üye olduktan sonra müşteri paneline gelip buradan sanal numara için başvuru yapmalısınız. Başvuru 3 aşamada kolay bir şekilde tamamlanmaktadır. Bu aşamalar;

·        İlk aşama tabii ki numarayı ne amaçla kullanacağınızı seçeceğiniz aşamadır. Eğer tek kullanımlık bir sanal numara alıyorsanız hangi web sitesinde veya mobil uygulamada kullanacağınızı belirtmeniz gerekir.

·        İkinci aşamada alacağınız numaranın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız onu seçmelisiniz. Firmamız sadece Türkiye’ye ait değil birçok ülkeye ait numaraları sizlere sunmaktadır. Özellikle Türkiye’ye ait telefon numaralarını kabul etmeyen siteler için bu hizmet de sizlere verilmektedir.

·        Son aşama tabii ki ödeme aşamasıdır. Son aşamada ödemenizi yaptıktan hemen sonra yeni numaranız hesabınıza tanımlanacaktır. Numarayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Para İade Garantisi

Firmamız SMS onay hizmeti için para iade garantisi sunmaktadır. Eğer aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz veya aldığınız numaraya herhangi bir sebep ile doğrulama SMS’i gelmez ise tüm paranız kesinti yapılmadan iade edilmektedir. Tek kullanımlık SMS hizmetimizde bu sistem otomatik olarak çalışmaktadır. Eğer 10 dakika içerisinde doğrulama kodu gelmez ise sistem otomatik olarak numarayı iptal etmekte ve sizlere paranızı eksiksiz olarak ödemektedir. Firmamız sizlere güvenli ve kusursuz bir deneyim yaşatmak için gerekli olan tüm önlemleri almıştır.

 

Sanal Numaralar Güvenli Midir?

Sanal numaraları kullanmak tamamen güvenlidir. smsonaylat.com firmamız bu noktada tüm yasalara uygun olarak hizmet vermektedir. Müşterilerine atadığı bir numarayı başka hiç kimseye vermemektedir. Bu sayede tüm gizliliğiniz de sağlanmaktadır. Sanal numaralar bu anlamda kullanması güvenilir olan hizmetlerdir.

Firmamız bunun yanında web site anlamında da birçok güvenlik önlemi sunmaktadır. Tüm ödeme sistemi ve web sitesi 256 BİT SSL şifrelemesine sahiptir. Bu noktada hiçbir bilginiz farklı bir kişi tarafından ele geçirilemez. SMS’leriniz de farklı bir kişi tarafından okunamaz. Firmamız güvenlik anlamında her alanda gerekli önlemi almıştır.