Sanal Numara Ücretsiz

Sanal numara hizmeti günümüzde sıklıkla kullanılan hizmetler arasında başı çekmektedir. Sanal numara hizmeti ile internet üzerinden tek kullanımlık numara almanız veya bir sanal numara kiralamanız mümkündür. İnsanlar bu noktada birçok soru sormaktadır. Aldığım sanal numara ile ne yapabilirim? Sanal numara ücretsiz olarak alınabilir mi? Bu soruların başında gelmektedir. Aldığınız bu sanal numara ile;

·        Güvenliğinden şüphe duyduğunuz web sitesi ve mobil uygulamalara üye olabilirsiniz. Gelen doğrulama SMS’ini bu sayede kendi telefonunuzu vermeden alabilirsiniz.

·        Yurt dışına kayıtlı olan numaraları alabilirsiniz. Türkiye dışında bir ülkeden numara lazım olduğunda da bu hizmeti kullanabilirsiniz. Özellikle Türk numaralarını kabul etmeyen uygulama ve web sitelerine giriş için sanal numarayı kullanabilirsiniz.

·        WhatsApp gibi uygulamalarda birden fazla hesap açmak istediğinizde sanal numara hizmetinden faydalanabilirsiniz.

·        Reklam SMS’leri, ürün tanıtımı telefonları ve spam mesajlardan da sanal numara sayesinde kurtulabilirsiniz. Kendi telefonunuzu gizli bir şekilde tutabilirsiniz.

 

Sanal Numara Nasıl Çalışır?

Sanal numara hizmetinin çalışma mantığı basittir. Sistem üzerinden aldığınız numara panelinize tanımlanır. Sonrasında bu numaraya gelen SMS’ler yine sistem üzerinden gösterilir. Herhangi bir şekilde kendi numaranızı kullanmanız gerekmez. Sanal numarayı farklı şekillerde almanız da mümkündür. İsterseniz tek kullanımlık olarak alabilirsiniz. Bu durumda bir SMS gelecektir ve sonrasında numara silinecektir. Eğer tek bir web sitesine veya mobil uygulamaya kaydolmak istiyorsanız sizin için en iyi seçenek budur. Fakat birden fazla web sitesine üye olacaksanız bu durumda sanal numara kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmet ile saatlik, günlük veya haftalık olarak numarayı alabilirsiniz. Bu süreç içerisinde de istediğiniz kadar web sitesine ve uygulamaya üye olabilir istediğiniz kadar SMS alabilirsiniz.

 

Ücretsiz Sanal Numara Alınabilir Mi?

Sanal numara ücretsiz olarak sunulmamaktadır. Firmamız müşterilerinin güvenliğine önem verir. Bu noktada her numarayı tek bir müşterisine vermektedir. Numara ile işiniz bittiğinde de o numara tamamen silinmekte ve asla farklı bir kişi tarafından kullanılamamaktadır. Bu noktada maliyetler yükseldiğinden ücretsiz olarak sanal numara sunulması mümkün değildir. Fakat firmamız belli kampanya dönemlerinde denemeniz amaçlı bu tür kampanyalar düzenleyebilmektedir. Bu noktada web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz faydanıza olacaktır. Bu tür bir kampanya zamanında ücretsiz olarak sanal numara elde edebilirsiniz.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Smsonaylat.com olarak her zaman önceliğimiz sizin güvenliğiniz ve gizliliğinizdir. Bu noktada sanal numara hizmetleri de tamamen güvenilir hizmetlerdir. Güvenliği sağlamak için;

·        Bir numara kullanıldıktan sonra sistemden silinir. Asla bir numara birden fazla müşteriye satılmaz. Bu noktada gizli verilerinizin farklı bir kullanıcıya gitmesi gibi durum söz konusu olmayacaktır.

·        Sitemiz 256 bit SSL şifreleme ile korunmaktadır. Sitemize bir saldırı olsa bile verilerin çalınması mümkün değildir. Bu noktada sizlere gelen tüm SMS’ler gizli kalacaktır.

·        Firmamız güvenli bir ödeme alt yapısı kullanmaktadır. Ödeme sırasında girdiğiniz tüm bilgiler ve kart bilgileriniz tamamen şifreli olarak iletilmektedir. Bu bilgiler hiçbir şekilde tutulmamaktadır.

·        Firmamız sizlere geri ödeme garantisi sunmaktadır. Eğer aldığınız numarayı kullanmazsanız veya bir şekilde aldığınız numaraya SMS gelmez ise paranız iade edilmektedir. Tek kullanımlık numaralara 10 dakika içerisinde SMS ulaşmaz ise sistem numarayı otomatik olarak iptal etmekte ve paranızı geri vermektedir.

Bu noktada sanal numara hizmetleri tamamen güvenli hizmetlerdir. Gönül rahatlığı ile numara alarak kullanabilirsiniz. Smsonaylat.com olarak bu noktada kusursuz bir hizmet almanız için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Sizlere sürekli olarak destek sunmakta bir sorun yaşamanız durumunda hızlıca çözüm üretmekteyiz.