Sanal Numara Satın Al

Sanal numara günümüzde en büyük ihtiyaçlardan birisi haline gelmiştir. Bu noktada sanal numara satın al araması da sıklıkla yapılmaktadır. Özellikle güvenliğinden şüphe ettiğimiz sitelere ve uygulamalara üye olurken de sanal numara işinizi büyük ölçüde yaramaktadır.

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara internet üzerinden kolaylıkla alabileceğiniz ve tek kullanımlık olarak sizlere sunulan numaralardır. Bu numaralar sayesinde bilmediğiniz bir web sitesine üye olurken veya sürekli tanıtım mesajı almak istemediğiniz bir yere üye olurken bu numaraları kullanabilirsiniz. Sanal numaralar aramaya kapalı olan numaralardır. Bu tür numaraları sadece SMS onay mesajlarını almak için kullanabilirsiniz. Sanal numaralar;

·        Telefon numaranızın farklı kişilerin eline geçmesini engeller. Sizlere her üyeliğiniz için tek kullanımlık bir numara verir.

·        Sizleri spam ve reklam mesajlarından kurtarır. Bu tür telefonlar ile firmalar sizleri rahatsız edemez.

·        İster tek kullanımlık ister saatlik ister günlük isterseniz de haftalık olarak bu hizmeti alabilirsiniz. Bu noktada ihtiyacınıza uygun şekilde ödeme yaparsınız.

·        Sanal numaraları istediğiniz ülke üzerinden almanız mümkündür. Sadece Türkiye hatlarından numara almak zorunda değilsiniz.

·        Üye olmak zorunda kaldığınız fakat güvenliğinden emin olmadığınız sitelerde gönül rahatlığı ile bu numaraları kullanabilirsiniz. Herhangi bir veri sızıntısı olsa bile sizin numaranız açığa çıkmamış olur.

Sanal numaraların bu ve bunlara benzer birçok avantajı bulunmaktadır. Bu noktada her geçen gün sanal numara satın al araması artmaktadır. İnsanlar artık bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olurken kendi numaraları yerine sanal numaraları tercih etmeye başlamıştır.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara satın al araması yapanların en çok sorduğu sorulardan birisi de bu numarayı nasıl alacaklarıdır. Sanal numara almak için;

·        İlk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeniz ve sitemize üye olmanız gerekmektedir.

·        Numaraya ihtiyacınız olduğunda başvuru ekranına gelin. Buradan numarayı hangi web sitesinde veya uygulamada kullanacağınızı seçin.

·        Sonrasında size verilecek olan numaranın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız, o ülkeyi seçin. Numarayı sadece Türkiye’den almak zorunda değilsiniz. Birçok ülke seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz.

·        Son aşamada ödeme işleminizi gerçekleştirin. Ödeme işleminden hemen sonra numaranız sizlere tanımlanacaktır.

Numarayı yukarıda da belirtiğimiz gibi tek kullanımlık, saatlik, günlük veya haftalık şeklinde alabilirsiniz. Aldığınız numarayı kullanacağınız süreye ve ülkesine göre fiyat farklılık göstermektedir. Firmamız bu noktada tüm paketlerde sizlere en uygun fiyatı sunmaktadır. Aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz veya SMS gelmesinde bir problem olursa paranızın tamamını sizlere iade etmektedir.

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Sanal numara hizmetleri %100 güvenilir hizmetlerdir. Sizlere tanımlanan tüm numaralar yenidir. Daha önce farklı bir müşteri tarafından kullanılmış numaralar bir daha kimseye verilmemektedir. Yine aynı şekilde sizin kullandığınız numara da bir daha kullanılmamaktadır. Bu sayede farklı bir mesaj almanız veya mesajınızın farklı bir kişiye gitmesi gibi durum söz konusu olmamaktadır. Hizmetlerimiz sırasında tüm kullanıcılarımızın güvenliği de göz önünde tutulmakta ve hizmetler sırasında gizlilik ve güvenliğe önem verilmektedir. Bir problem yaşamanız durumunda derhal çözüm sağlanmaktadır.

Paranız konusunda da sizlere gerekli güven verilmektedir. İstediğiniz zaman aldığınız numarayı iptal edebilirsiniz. Numarayı kullanmadığınız sürece sizden ücret alınmayacaktır. Tek kullanımlık SMS hizmetimizde eğer ilk 10 dakika içerisinde SMS gelmez ise bu noktada paranızın sizlere hemen iade edilmektedir. Sizden hiçbir şekilde gelmeyen SMS için ücret alınmaz. Bu noktada ister tek kullanımlık SMS hizmetinden faydalanın isterseniz de numara kiralama (günlük veya haftalık satın alım) hizmetinden faydalanın paranız güvende olacaktır.