Sanal Numara Nedir?

 

Sanal numara hizmetleri son yıllarda popülerlik kazanmaya başlamıştır. Bu noktada insanlar tarafından da sanal numara nedir araması sıklıkla yapılmaya başlamıştır. Sanal numara internet üzerinden alabileceğiniz bir telefon numarasıdır. Bu telefon numarasını bir web sitesine üye olurken veya bir mobil uygulamaya üye olurken kullanabilirsiniz. Sanal numara hizmetleri ile telefonunuza gelen doğrulama SMS’lerini alabilirsiniz. Bu sayede kendi telefon numaranızı vermeden üyelik oluşturabilirsiniz.

 

Sanal Numaranın Faydaları Nelerdir?

Sanal numara nedir sorusu kadar sanal numaraların faydası nedir sorusu da sorulmaktadır. Sanal numaraların birçok faydası bulunmaktadır. Bunların arasında;

·        Kendi numaranızın gizliliğini korumanızı sağlar. Spam mesajlar ve aramalar almanızın önüne geçer Numaranız gizli kalır ve firmalar ile paylaşılmamış olunur.

·        Farklı ülkelere ait cep telefonu numarası almanız lazımdır. Bu noktada üyelik için sadece yabancı numaraları kabul eden sitelere ve uygulamalara kaydolabilirsiniz.

·        Aynı numara ile birden fazla hesap açmaya izin vermeyen web siteleri ve uygulamalar bulunmakladır. Bu tür sitelerde birden fazla hesap açmak için kullanabilirsiniz.

·        Bazı firmalar ilk üyeliklerinize özel indirim yapmaktadır. Bu noktada farklı farklı numaralar ile birden fazla üyelik oluşturabilir ve bu tür kampanyalardan defalarca faydalanabilirsiniz.

·        Sanal numaralar tek kullanımlık olduğu için firmaların sizi takip etmesi mümkün değildir. Sundukları hizmetler veya ürünler hakkında sizleri tekrar rahatsız edemezler.

Bu noktada sanal numaralar birçok amaçla kullanılabilmektedir. Firmamız da sizlere her türlü amacınız için sanal numara satışı yapmaktadır.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Firmamız müşterilerine sunduğu her numarayı bir kez kullanmaktadır. Bir kez kullanılan numara bir daha kullanılmamaktadır. Bu sayede müşterilerin gizliliği ve güvenliği sağlanmış olunur. Müşterilerin bilgilerinin farklı bir kişiye gitmesi önlenir.

Firmamız ödeme noktasında da en iyi firmalardan birisidir. Ödeme işleminden hemen sonra numara hesabınıza tanımlanmaktadır. Eğer aldığınız numarayı kullanmazsanız veya aldığınız numaraya herhangi bir aksaklık nedeni ile SMS gelmez ise tüm paranızı anında iade etmektedir. Hiçbir kesinti yapmadan paranız geri verilmektedir.

 

Sanal Numara Tek Kullanımlık Mıdır?

Sanal numaralarda farklı paketler vardır. Bu numaralı ister tek kullanımlık olarak alabilir isterseniz de belirli bir süreliğine kiralayabilirsiniz. Kiralama işlemlerinizi saatlik, günlük veya haftalık olarak gerçekleştirebilirsiniz. Tek kullanımlık hizmetlerimizde tek bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olmanız mümkündür. Kiralama hizmetlerinde ise kiraladığınız süre boyunca istediğiniz kadar üyelik oluşturabilir ve doğrulama kodlarını alabilirsiniz. Kiralama işlemlerinde herhangi bir sınır bulunmamaktadır.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara almak için ilk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeli ve bir hesap oluşturmalısınız. Hesabınızı oluşturduktan sonra sanal numara lazım olduğunda satın alma kısmına gelip;

·        İlk olarak numarayı hangi web sitesinde kullanacağınızı seçmeniz gerekmektedir. Eğer tek kullanımlık bir sanal numara istemiyorsanız bu aşamada günlük veya haftalık paketlerimize de yönelebilirsiniz.

·        Sonrasında alacağınız numaranın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız onu seçmeniz gerekir. Yukarıda da belirtiğimiz gibi numaraların Türkiye’ye ait olması zorunlu değildir. Farklı ülkelere ait numara da alabilirsiniz.

·        Son aşama ise ödeme aşamasıdır. Bu aşamada güvenli ödeme alt yapımızı kullanarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeniz tamamlandıktan birkaç dakika sonra numaranız hesabınıza tanımlanacaktır.

Hesabınıza tanımlanan numaraya gelen doğrulama SMS’lerini de sistem üzerinden görmeniz mümkündür. Bir sorun olması, hesabınıza SMS’ler gelmemesi veya aldığınız numarayı kullanmaktan vazgeçmeniz durumunda paranız iade edilmektedir. Tek kullanımlık hizmetimizde hesabınıza 10 dakika içerisinde SMS gelmez ise sistem otomatik olarak numarayı iptal etmekte ve paranızın tamamını iade etmektedir.