Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara internet üzerinden alabileceğiniz ve tek kullanımlık olan numaralarıdır. Bu numaraları web sitelerine kaydolurken veya mobil uygulamalara kaydolurken kullanmanız mümkündür. Günümüzde birçok uygulama artık üyelik oluştururken sms onayı istemektedir. Fakat her firmaya numaramızı vermek istemeyebiliriz. Bunun yanında WhatsApp gibi bazı uygulamalar tek bir telefon numarası ile tek hesap oluşturmanıza izin verir. Bu gibi uygulamalarda birden fazla hesap açmak istediğimizde de sanal numara işimize yaramaktadır. Peki sanal numara nasıl alınır?

 

Sanal Numaranın Faydası Nedir?

Sanal numara hizmetinin birçok faydası bulunmaktadır. Bu faydaların başında;

·        Kendi numaranızı farklı bir yere vermenize gerek kalmadan sms onayını geçebilirsiniz.

·        Aynı telefon numarası ile sadece bir tane üyelik oluşturmayı izin veren sitelere birden fazla üyelik yapabilirsiniz.

·        Yurt dışına ait bir sanal numara almanız da mümkündür. Bu noktada Türkiye'ye ait telefon numaralarını kabul etmeyen web sitelerine ve uygulamalara da kaydolabilirsiniz.

·        Telefonunuzun gizliliğini korumuş olursunuz. Sürekli gelen spam SMS’lerden ve aramalardan kurtulursunuz.

·        WhatsApp gibi uygulamalara birden fazla üyelik yapabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızdan gizli olarak bir hesap açabilir veya ikinci bir hesap oluşturabilirsiniz.

Sanal numaraların görülebileceği gibi birçok faydası vardır. Sanal numara hizmetleri tamamen güvenilir hizmetlerdir. Sizlere verilen numaraların hepsi tek kullanımlık numaralardır. Numarayı herhangi bir müşteri kullandıktan sonra sistemlerimizden silmekteyiz. Bu noktada bir kişinin kullandığı numara asla farklı bir kişiye satılmamaktadır. Verilerinizin gizliliği bu sayede sağlanır. Size gelmesi gereken SMS asla farklı bir kişiye gitmez.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara almak için ilk olarak smsonaylat.com web sitemize girmeniz gerekir. Web sitemize girdikten sonra bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Üyelik aşaması çok basittir. Sadece adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı girerek üyelik oluşturabilirsiniz. Kaydınızı oluşturduktan sonra sanal numara alma ekranına geliniz. Buradan;

·        İlk olarak numarayı hangi web sitesinde veya uygulamada kullanacağınızı seçiniz. Tek kullanımlık hizmetimizde hangi uygulamada kullanacağınızı belirtmeniz önemlidir.

·        İkinci aşamada numaranın hangi ülkeye ait olmasını istiyorsanız onu seçiniz. Numaranın Türkiye'ye ait olması zorunlu değil de istediğiniz Türkiye'ye ait bir numara kiralayabilir veya tek kullanımlık olarak alabilirsiniz.

·        Bir sonraki aşama ödeme aşamasıdır. Bu aşamada kart bilgilerinizi kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Firmamızın ödeme altyapısı sektörün en iyi altyapılarından birisidir. Bu noktada tüm kart bilgileriniz saklı tutulacaktır.

·        Ödemeyi tamamladıktan hemen sonra sanal numaranız hesabınıza tanımlanacaktır. Hesabınızdaki bu numarayı istediğiniz siteye üye olurken kullanabilirsiniz. Bu numaraya gelen SMS’ler de sistem üzerinden görünecektir.

Sanal numara alma hizmeti bu kadar kolaydır. 3 aşamada tüm işlemlerinizi tamamlayabilir ve sanal numaranıza kavuşabilirsiniz. Sanal numaranız ödeme aşamasının tamamlanmasından en fazla 5 dakika sonra hesabınıza tanımlanacaktır.

 

Sanal Numarayı Kaç Kere Kullanabilirim?

Sanal numara hizmetini tek kullanımlık olarak alabilirsiniz. Tek kullanımlık olarak almanız halinde sadece tek bir web sitesine veya tek bir mobil uygulamaya üye olabilirsiniz. Bunun yanında sanal numarayı kiralama hizmetimiz de vardır. Kiralama hizmetinde numarayı saatlik, günlük veya haftalık olarak alabilirsiniz. Aldığınız süre boyunca numarayı istediğiniz kadar web sitesine üye olmak için kullanabilirsiniz. Kiralama hizmetimizde hiçbir sınır bulunmamaktadır. Aldığınız numaraya istediğiniz kadar SMS almanız mümkündür.

Gerek tek kullanımlık numaralar olsun gerekse de kiralanan numaralar olsun, işiniz bittikten sonra tamamen silinmektedir. Aynı numara kesinlikle farklı bir kişiye verilmemektedir. Bu sayede size gelmesi gereken SMS’in farklı bir kişiye gitmesi gibi bir sorun da olmamaktadır. Yine aynı şekilde aldığınız numaranın sizin üye olmaya çalıştığınız yerde kullanılmış olması gibi bir problem de olmamaktadır.