Sanal Numara Alma Whatsapp

Sanal numara alma hizmetleri pek çok amaçla kullanılabilmektedir. Sanal numara alma WhatsApp uygulamasında ikinci bir hesap açmak veya arkadaşlarınızdan gizli bir hesap açmak için de kullanılmaktadır. Peki bu sanal numara nedir? Nasıl kullanılır?

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara internet üzerinden alabileceğiniz tek kullanımlık veya isteğinize göre belirli bir süre boyunca kullanılabilen telefon numarasıdır. Sanal numara ile;

·        Telefonunuzu paylaşmak istemediğiniz, güvenliğinden emin olmadığınız web sitesi ve mobil uygulamalara üye olabilirsiniz. Gelen doğrulama SMS’ini sanal numaranız üzerinden alır ve üyeliğinizi tamamlarsınız.

·        Sanal numara alma WhatsApp uygulaması ile de yukarı da belirtiğimiz gibi kullanılmaktadır. İkinci bir hesap açmak istediğinizde sanal numara hizmetinden faydalanabilirsiniz.

·        Bazı web siteleri ve uygulamalar Türkiye’ye ait olan telefon numaralarını kabul etmemektedir. Bu tür bir web sitesine üye olurken farklı bir ülkeye ait sanal numara da alabilirsiniz.

·        Numaranızın reklam firmalarına geçmesini engellersiniz. Bu sayede sahte aramalar, spam mesajlar veya ürün tanıtım mesajlarını almaktan kurtulursunuz.

·        Aynı telefon numarası ile iki defa üye olmanıza izin vermeyen web sitesi ve uygulamalarda sanal numara kullanabilirsiniz. Bu sayede birden fazla hesap açabilir, kampanyalardan birden fazla kez faydalanabilirsiniz.

 

Sanal Numara Güvenli Midir?

Sanal numaralar her müşterimize bir kere verilmektedir. Bir kere kullanılan bir numara asla bir daha kullanılmamaktadır. Bu sayede gizliliğiniz ve güvenliğiniz sağlanmaktadır. Sanal numara hizmeti tamamen yasalara uygun olarak yürütülmektedir. Bu anlamda da herhangi bir sorun ile karşılaşma ihtimaliniz yoktur.

Bunun yanında sistem üzerinde paranız da güvendedir. Smsonaylat.com olarak sizlere her zaman kusursuz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktayız. Bu noktada ödediğiniz parayı iade etme seçeneğini sizlere sunmaktayız. Aldığınız numarayı kullanmazsanız veya aldığınız numaraya bir şekilde SMS ulaşmaz ile hiçbir kesinti olmadan paranızı iade alabilirsiniz.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara alma ister bir web sitesine kaydolacak olun isterseniz bir mobil uygulamaya kaydolacak olun aynı şekilde yapılmaktadır. Sanal numara alma WhatsApp için de aynıdır. Sanal numara almak için ilk olarak smsonaylat.com adresine girmeniz ve web sitemize kaydolmanız gerekir. Sonrasında sanal numara alma kısmına gelip;

·        İlk sayfada numarayı ne amaçla kullanacağınızı seçmelisiniz. Eğer WhatsApp için alıyorsanız bu kısımdan WhatsApp uygulamasını seçmelisiniz.

·        İkinci kısımda numaranın hangi ülkeye ait olmasını istediğinizi seçmelisiniz. Yazımızda belirtiğimiz gibi sanal numaralar sadece Türkiye’ye kayıtlı olmak zorunda değil. İstediğiniz ülke üzerinden de sanal numara alabilirsiniz.

·        Son aşama ise ödeme aşamasıdır. Aldığınız hizmete göre çıkan ödemeyi yapmanız gerekir. Güvenli ödeme alt yapımız ile tüm verileriniz şifreli olarak kullanılmakta ve hiçbir şekilde kaydedilmemektedir. Bu da güvenliğiniz için yapılmaktadır.

·        Ödeme işlemi gerçekleştikten hemen sonra panelinizde sanal numaranızı görebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Sanal Numara Kaç Sefer Kullanılabilir?

Sanal numara hizmeti isterseniz tek kullanımlık olarak satılmakta isterseniz de belli süreler ile kiralanmakta. Kiralama hizmetinde numarayı saatli, günlük veya haftalık olarak almanız mümkün olmakta. Tek seferlik kullanım hizmetinde adından da anlayabileceğiniz gibi tek bir web sitesine kaydolmanız mümkün olmakta. Tek bir web sitesi veya mobil uygulamadan doğrulama kodu geldiğinde bu numara artık geçersiz olmakta.

Sanal numara kiralama hizmetinde ise, kiraladığınız süre boyunca hiçbir sınır bulunmamakta. Süre boyunca istediğiniz kadar web sitesi ve uygulamaya kaydolabilir, istediğiniz kadar SMS alabilirsiniz. Aldığınız süre sonunda numara silinecek ve bir daha hiç kimse ile paylaşılmayacaktır. Bu noktada tüm verileriniz de gizli kalacağından emin olabilirsiniz.