Onay Sms

Firmalar web sitesine veya mobil uygulamasına kaydolurken sizleri doğrulamak için farklı yöntemler kullanmakta. Bu yöntemlerden birisi de SMS olmakta. Telefonunuza onay SMS adı altında bir mesaj gönderilmekte. Bu SMS içerisinde yer alan numarayı da kaydınızı tamamlamanız için kullanmanız gerekmekte. Fakat bazen hiç bilmediğiniz bir web sitesine veya mobil uygulamaya üyelik açmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda da kendi numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Bu durumda yardımınıza sanal numara hizmetleri koşacaktır. Alacağınız sanal numara ile istediğiniz yere kaydolmanız mümkündür.

 

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara, kendi numaranızı vermek istemediğiniz bir web sitesine veya mobil uygulamaya üye olurken kullanabileceğiniz uygulamadır. Sanal numara hizmeti ile bu tür yerlerden gelen onay SMS’lerini almanız mümkündür. Bu sayede kendi numaranızı vermenize gerek kalmadan üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz. Sanal numara ile;

·        Numaranızın gizliliğini koruyabilir, reklam ve pazarlama SMS’lerinden kurtulabilir, numaranızın farklı kişilerin eline geçmeni engelleyebilirsiniz.

·        Doğrulama yöntemi olarak onay SMS adı altında mesaj gönderen web sitelerine kendi numaranızı vermeden üye olabilirsiniz.

·        Türkiye’ye ait numaraları kabul etmeyen web sitelerine kaydolmak için yurt dışı numarası alabilirsiniz. Bu sayede kaydolamadığınız web sitelerine de üye olabilirsiniz.

·        Bir web sitesine birden fazla üye olmanız gerektiğinde yine sanal numarayı kullanabilirsiniz.

·        WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi uygulamalara birden fazla hesap açmak istediğinizde veya arkadaşlarınızdan gizli bir hesap açmak istediğinizde sanal numarayı kullanabilirsiniz.

 

Sanal Numara Güvenilir Midir?

Sanal numara hizmeti tamamen güvenilir bir hizmettir. Onay SMS adı altında gelen mesajlara almanızı sağlar. Tüm sistem tamamen yasalara uygun olarak hizmet vermektedir. Bunun yanında bir kez kullanılan numara asla farklı bir müşteriye satılmamaktadır. Tüm müşterilerimizin gizliliği ve güvenliği bizim için önemlidir. Bu anlamda da sanal numara güvenilir bir hizmettir.

Firmamız sizlere para İade garantisi de sunmaktadır. Eğer aldığınız numarayı kullanmazsanız veya aldığınız numaraya bir şekilde SMS gelmez ise tüm paranız hiçbir kesinti yapılmadan İade edilmektedir. Tek kullanımlık SMS hizmetimizde eğer ilk 10 dakika içerisinde sms ulaşmazsa numara sistem tarafından otomatik olarak İptal edilmekte ve paranız İade edilmektedir.

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Sanal numara almak için ilk olarak smsonaylat.com web adresimize girmeniz gerekir. Sonrasında web sitemizde bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Hesabınızı oluşturduktan sonra sanal numaraya ihtiyaç duyduğunuzda;

·        İlk olarak numarayı hangi uygulamada veya web sitesinde kullanacağınızı belirtmeniz gerekir. Bu ekrandan tek kullanımlık hizmet için hangi amaçla numarayı kullanacağınızı seçersiniz.

·        İkinci aşamada numaranın hangi ülkeye ait olmasını istediğinizi seçersiniz. Birçok ülkeden birisini seçmeniz mümkündür. Numaranız istediğiniz ülkeye ait olabilir.

·        Son aşama ödeme aşamasıdır. Bu aşamada kart bilgilerinizi kullanarak ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemiz güvenli bir ödeme alt yapısı kullanmaktadır. Ödeme bilgilerinizi hiçbir şekilde saklamamakta ve kullanmamaktadır.

·        Ödemeniz tamamlandıktan hemen sonra panelinize sanal numaranız kaydedilecektir.

 

Sanal Numara Kiralama Nedir?

Tek kullanımlık sanal numara adından da anlayabileceğiniz gibi tek bir web sitesi veya mobil uygulamaya üye olmak için kullanılabilir. Sonrasında bu numara silinecektir. Eğer sizin daha uzun süre bir numaraya ihtiyacınız varsa, birden fazla SMS alacaksanız bu durumda sanal numara kiralama hizmetini kullanmanız gerekir. Bu hizmet ile saatlik, günlük veya haftalık olarak numara kiralayabilirsiniz. Kiraladığınız numara ile istediğiniz kadar üyelik açabilir ve aldığınız süre boyunca sınırsız SMS alabilirsiniz. Bu hizmetin süresi dolduktan sonra da numaranız silinecek ve farklı bir müşteriye satılmayacaktır. Smsonaylat.com olarak her zaman müşterilerimizin gizliliğini ön planda tutmaktayız.