Free SMS Onay

SMS onay artık her firma tarafından istenilen bir güvenlik yöntemidir. Gerek web siteleri gerekse de mobil uygulamalar cep telefonu numaranızı istemektedir. Fakat bazı durumlarda telefon numaranızı vermek istemeyebilirsiniz. Özellikle güvenli olmayan veya daha öncesinden hiç duymadığınız bir web sitesine üye olmanız gerektiğinde telefon numaranızı vermeniz doğru olmayacaktır. Bu noktada tek kullanımlık numara hizmetleri işinize yarayacaktır. İnsanlar da bu tür hizmetlerin aramasını yaparken Free SMS onay ifadesini de sıklıkla aramaktadır.

 

SMS Onay Nedir?

Firmaların güvenlik için kullandığı yöntemlerden birisidir. SMS onay ile;

·        Firmalar sizin gerçekten bir insan olduğunuzu doğrular.

·        Bir telefon numarasına sahip olduğunuzu ve bu numaranın gerçekten size ait olduğunu doğrular.

·        Girdiğiniz telefon numarasına erişiminiz olup olmadığını doğrular.

Bu noktaya firmalar için en iyi doğrulama yöntemlerinden birisi olmaktadır. Fakat bu yöntemi bazen hiç duymadığımız internet siteleri ve mobil uygulamalar da kullanmaktadır. Bu tür yerlere de telefon numaramızı vermek güvenli değildir. Telefon numaramızı bir veri sızıntısında çaldırma ihtimalleri vardır. Bunun yanında bir reklam firmasına satma ihtimalleri de bulunmaktadır. Bu da telefonumuza sürekli reklam mesajı gelmesi ve bir şeyler satmak için sürekli birilerinin bizi araması anlamına gelmektedir. İnsanlar da bu tür sorunlar ile karşılaşmamak için tek kullanımlık telefon numarası istemektedir. Bunun için de Free SMS onay araştırması sıklıkla yapılmakta ve ücretsiz olarak SMS onayı nasıl geçilebilir buna bakmaktadır.

 

Tek Kullanımlık Sanal Numara Nedir?

Sanal numara internet üzerinde alabileceğiniz ve SMS onayları için kullanabileceğiniz numaralardır. Bu tür numaralar arama hizmetlerine kapalıdır. Sadece gelen SMS’leri sizlere yönlendirirler ve onay SMS’lerini almanızı sağlarlar. Sanal numaralar farklı şekillerde satılmaktadır. Bunlardan birisi tek kullanımlık olandır. Tek kullanımlık sanal numara hizmetinde tek bir siteden veya uygulamadan SMS gelebilmektedir. Bir onay mesajı geldikten sonra hizmet son bulmaktadır.

Eğer siz birden fazla web sitesine üye olacaksanız veya numarayı daha uzun süre kullanmak istiyorsanız sanal numara kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmet ile saatlik, günlük veya haftalık olarak numarayı kiralamanız mümkündür. Bu süre içerisinde istediğiniz kadar web sitesine üye olabilir, istediğiniz kadar mesaj alabilirsiniz. Gelen mesajları da smsonaylat.com web sitemizdeki paneliniz üzerinden görebilirsiniz. Sanal numara;

·        İstediğiniz ülkeye ait olarak alınabilir. Numaranın Türkiye’ye ait olmasına gerek yoktur.

·        Numarayı tek kullanımlık olarak veya belirli bir zaman için alabilirsiniz. Belirli bir zaman için aldığınızda kullanım sınırı yoktur aldığınız zaman içerisinde sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

·        Verilerinizi paylaşmak zorunda kalmadan web sitelerine ve mobil uygulamalara üye olabilirsiniz.

·        İstediğiniz zaman numarayı değiştirebilirsiniz.

 

Ücretsiz Sanal Numara Alınabilir Mi?

Free SMS onay araması başta da belirtiğimiz gibi çok kez yapılmaktadır. Firmamız her zaman müşterilerinin güvenliğini ön planda tutmaktadır. smsonaylat.com olarak birinci önceliğimiz her zaman gizliliğiniz ve veri güvenliğiniz olmaktadır. Bu noktada sizlere sağladığımız numarayı başka hiçbir müşterimize satmayız. Siz numarayı kullandıktan sonra numara tamamen silinir ve bir daha kullanılmaz. Bu sayede verilerinizin başka birisine gitmesi engellenir. Her müşterimize ayrı bir numara sunduğumuz için ücretsiz olarak hizmet vermemiz mümkün olmamaktadır. Sadece belirli kampanya dönemlerinde denemeniz için bu tür imkanlar sunabilmekteyiz. Bu noktada web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeniz faydanıza olacaktır.

Firmamız bu noktada sizlere iade garantisi de vermektedir. Numarayı kullanmaktan vazgeçerseniz veya bir şekilde doğrulama SMS’i gelmez ise firmamız ödediğiniz tüm parayı sizlere hiçbir kesinti olmadan iade etmektedir.